getshape
Ez az innovatív kezelés csodákat művel a szemkörnyékkel. A szempillákon és a szemöldökön is beválik.

„WOW! Őrült módon nőnek a szempilláim!”

15 nap alatt hosszú, dús és fekete szempilláid lehetnek – úgy néznek majd ki, mintha kozmetikus ragasztotta volna fel őket, de… 100%-ban természetes módon:

 • legalább +3 mm egyszerre, de örökre
 • 2-szeres dúsítás mesterséges beavatkozás nélkül
 • sok pénz kiadása nélkül
szerző

Üdv!

Dr. Darvas Gyöngyi vagyok, kozmetikus és trichológus, 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Örülök, hogy itt vagy, mert ennek köszönhetően hamarosan, amikor tükörbe nézel, boldogság csillan vissza majd a szemedben.

Ma egy általam feltalált, 15 napos, természetes módszert mutatok be a szempillák jelentős hosszabbítására, dúsítására és sötétítésére. Ennek köszönhetően a nap 24 órájában elégedett leszel tekinteteddel – még smink nélkül is. El fogod felejteni, hogy korábban mennyi pénzt is költöttél műszempillákra, sőt még azt is elfelejted, hogyan használd a szempillaspirált.

Csodálatosan hangzik, nem? A legjobb az egészben az, hogy ez a hatás garantált. A 60 000 nő bevonásával végzett klinikai vizsgálatok ezt tudományosan bizonyítják, hatását ezenfelül 30 000 elégedett ügyfél is megerősítette.

Mindössze 15 nap múlva elfelejteheted:

szempillák
 • a rövid, ritka, vékony, gyenge vagy túl világos pillákat
 • a sok, műszempillák felragasztására költött pénzt
 • sőt, még a szempillafestéket is!

Természetesen hosszú, dús és hollófekete szempilláid lehetnek, olyanok, amelyekről álmodni sem mertél! És ennek köszönhetően:

szempillák
 • a szemed és szemkörnyéked igen kifejezővé válik, mások minden nap bókokkal halmoznak majd el,
 • sok pénzt takarítasz meg, amit műszempillára vagy szempillaspirálra költenél (ezáltal havonta 40 000 Ft-tal több marad a számládon, azaz évente 480 000 Ft!)
 • szép leszel smink nélkül is a nap 24 órájában – akár közvetlenül ébredés után is!

Új, dús és erős szempilláid 15 nap alatt nőnek vissza – még olyan területeken is, ahol évek óta nem nőtt már

A szempillák jelentős meghosszabbításának, dúsításának és sötétítésének természetes módszere az általam feltalált keratinos bioaktivátor. Ennek köszönhető, hogy 15 nap alatt azok a nők is visszaszerezték pillangóhatású szempillájukat, akiknek gyakorlatilag korábban egy szál szempillájuk sem volt.

Igen, végre lehetséges! Ezt erősíti meg például Schwartzné Veronika is Pécsről, aki néhány hónappal ezelőtt még reménytelen helyzetben volt, nem gondolta, hogy a szempillái valaha is visszanőnek…

„Úgy volt, hogy a szempillám sosem fog visszanőni…”

before

Előtte…

before

A 15 napos keratinos bioaktivátor kezelés után

A betegségem miatt elvesztettem a szempilláim… Egy szál sem volt a szemhéjamon. Amikor meghallottam, hogy a szempilláim soha nem nőnek vissza, kétségbe estem. Dr. Darvas Gyöngyi készítménye visszaadta a reményt.

Teljesen ledöbbentem. A szempilláim EGYSZERŰEN VISSZANŐTTEK. Már a kezelés első hetében volt mit befestenem a szempillaspirállal. 2 hét után a szempilláim 5-ször hosszabbak és vastagabbak lettek, mint a kihullás előtt. Így volt ez a szemöldökömmel is. Még csak nem is kellett szempillaspirál, nagyon boldog vagyok! Olyan jó látni, hogy a férfiak felfigyelnek rám az utcán…

Schwartzné Veronika, 37 éves, Pécs

Ez az első módszer, amely még az elhalt szőrtüszőket is feléleszti

Nem számít, milyen rövidek, ritkák vagy gyengék most a szempilláid. Mindegy, hogy mi az oka annak, hogy nem úgy nézel ki, ahogy szeretnéd: ha születésedtől fogva is ilyen a szemed, ha a műszempillákkal tetted is tönkre, esetleg hormonzavar, betegség lépett fel az esetedben… 15 nap múlva látványos átalakuláson mehetsz keresztül, és olyan gyönyörű lesz majd a szemed, amiről álmodtál.

Még akkor is, ha használtál már bármilyen szempilla- vagy szemöldökkezelést, de azok nem hoztak eredményt – most 100%-os garancia van a sikerre.

Íme a keratinos bioaktivátor kutatások által megerősített hatásai az intenzív szempilla-növekedésre:

 • helyreállítja a szemhéj vagy a szemöldök szunnyadó vagy elhalt szőrtüszőit – körülbelül 2 nap használat után új és erős szempilláid (vagy szemöldököd) lehet még olyan területeken is, ahol éveken át vékony volt (a piacon kapható egy kondicionáló vagy szérum sem rendelkezik ezzel a tulajdonsággal)
 • rendkívül felgyorsítja a szálak növekedését és minimum 3 mm-rel meghosszabbítja a szempillákat (a rekordtartónak 9 mm-rel is sikerült meghosszabbítania a szempilláit!) – 15 nap elteltével természetes pilláid jobban fognak kinézni, mint a felragasztott műszempillák
 • legalább kétszer olyan dússá és 60%-kal vastagabbá teszi a szálakat – a pilláid és a szemöldököd még dúsabb és kifejezőbb lehet
 • fokozottan gátolja a szemöldök és a szempillák kihullását – szilárdan beágyazza a szálakat a hagymákba, és körülbelül 300%-kal meghosszabbítja a szálak életciklusát
 • intenzíven erősíti és táplálja a szálak szerkezetét – a szemöldök és a szempillák erősek lesznek és ellenállnak majd a kihullásnak, a töredezésnek, a fizikai sérüléseknek és az UV-sugárzásnak
 • besötétíti a szálakat – kifejezővé teszi őket festés, például henna alkalmazása nélkül.

A természetes keratinos bioaktivátort a szemöldöködön is használhatod

before

Előtte…

after

15 nap után

A kezelés a sokoldalú hatását az általam kifejlesztett komplexumnak köszönheti, mely akár 5 szinten (növekedés, hossz, vastagság, erősítés, védelem) is képes stimulálni a szálakat. Mindjárt többet is mesélek róla.

Miért döntöttem úgy, hogy feltalálom a „csoda szempillanövesztő készítményt”?

Tény, hogy a szemkörnyék a női szépség kulcseleme. Mindannyian szépnek akarjuk érezni magunkat. A hosszú szempillák és a kifejező szemöldök karaktert adnak az arcnak, formálják azt, „megemelik” a szemhéjat. Hangsúlyozzák szépségünket és… garantálják a fiatalosabb megjelenést! Az elbűvölő tekintet vonzza a férfiakat, és egyenesen élvezetessé teszi a tükörbe nézést.

A kifejező szempilla és szemöldök minden nő számára nélkülözhetetlen:

 • megformálják az arcot és karaktert adnak neki
 • kiemelik szépségünket és vonzerőnket
 • „megemeli” a szemhéjat, s ezáltal akár 10 évvel fiatalabbnak is tűnhetünk!

Azért olyan fontos a szem környéke, mert gyönyörűvé, vonzóvá tesznek, s olyan nőnek tűnhetsz, aki ad magára.

Amikor megrebegteted a szempilláid, olyan varázslatos érzést keltesz, amitől az emberek pozitívan értékelnek téged. Ezt bizonyítja a Danvare Egyetem kutatása, amely azt bizonyítja, hogy a báj az, amit mások először észrevesznek az emberen. Főleg a férfi-nő kapcsolatokban.

Röviden: minél hosszabbak a szempilláid, annál több férfinek tetszel majd, és annál több nő kedvel majd meg téged. Ezáltal 78%-kal gyakrabban eleget tesznek majd a kéréseidnek, és sokkal nagyobb arányban fognak egyetérteni veled.

Sajnos kevés nő büszkélkedhet természetesen hosszú, vastag és sötét szempillákkal. Egy évvel ezelőtt én is ebbe a csoportba tartoztam. A szempilláim rövidek, ritkák és szinte láthatatlanok voltak. Folyton szempillaspirált használtam, de ilyenkor a szemem olyan volt, mint egy… 8 lábú pók. Emellett köztudott: a szempillaspirált éjszaka le kell mosni. Reggel pedig már nem esik olyan jól tükörbe nézni. Egy barátom a műszempillák felragasztását javasolta, azt állította, hogy ez egy nagyon kellemes megoldás. Ezért döntöttem úgy, hogy elmegyek a kozmetikushoz egy ilyen kezelésre, és akkor…

Egy lépésre voltam a tragédiától…

Sajnos egyetlen ilyen kozmetikus sem tájékoztat arról, hogy a legkisebb hiba akár látásunktól is megfoszthat. Ezt keményen megtapasztaltam, pedig a legdrágább szépségszalont választottam.

A műszempilla rögzítése során könnyezni kezdett a szemem. A stylist biztosított arról, hogy ez néhány nőnél normális, és nem kell aggódnom. De tapasztalt kozmetológus vagyok, és jól tudom, hogy ilyen allergiás reakció nem fordulhat elő az eljárás során egy profi rendelőben.

A szemem elviselhetetlenül fájt és szúrt. Mindenhol vörös volt és beduzzadt. Nem bírtam ezt a megpróbáltatást, és elmentem a sürgősségire. A szemész orvos azt mondta, hogy az utolsó pillanatban értem oda.

before

Ide vezetett a műszempilla ragasztása...

Ragasztó került a szempilláimról a szemembe, ami szó szerint elkezdte falni a szemgolyómat. Kiderült, hogy a stylist nem az eredeti ragasztót használta a szempillák felragasztására, hanem egy mérgező kínai hamisítványt, amelyet nem teszteltek. A stylist nem is tudott erről, mert a forgalmazó cég volt a bűnös.

Majdnem elvesztettem a szem világát a műszempilla miatt!

Ha csak másnap mennék orvoshoz, lehetséges, hogy amputálnia kellett volna a szememet… Ha nem reagáltam volna időben, ma kendőt hordanék az egyik szememen, úgy néznék ki, mint egy kalóz. Szerencsére a szemem megmenekült, de egy hétig kórházban kellett maradnom.

Mi lett volna, ha a szemész orvos nem lett volna ilyen jó? Vagy mi lett volna, ha figyelmen kívül hagytam volna a tüneteimet, és azt gondoltam volna, hogy csak túlérzékeny vagyok, és kimerültem? Félek rá gondolni.

Miért éppen én jártam így? Nem tudom. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ez a traumatikus élmény arra késztetett, hogy feltaláljak egy természetes és biztonságos módszert a szempillák meghosszabbítására, dúsítására és erősítésére. Csakis magamnak csináltam – és most megosztom kemény munkám gyümölcsét minden olyan nővel, aki természetes szépségre vágyik.

Műszempillát használsz, vagy a jövőben szeretnél használni? Gondold át 5x…

szempillák

A műszempilla-ragasztással kapcsolatos tapasztalataim rendkívül kellemetlenek, sőt drámaiak. De a ragasztó miatti szemkárosodás kockázata nem az egyetlen hátránya ezeknek a kezeléseknek. A mellékhatások listája sokkal hosszabb…

 • Elveszítheted természetes szempilláid

  A műszempillák és a hozzájuk használt ragasztó természetellenes súlyt helyez a pillákra. Ennek eredményeként elkezdenek kihullani és elvékonyodni, csúnya ritkás területek keletkeznek. Ezután a kozmetikus 2:1 vagy 3:1 módszert javasol. A hatás fenomenális lesz, de… maximum 2 hétig tart, és újabb kezelésre lesz szükség. Az összes természetes szempilládat elveszítheted, amíg végül nem lesz semmi, amire rögzíthetnéd a műszempillát. Válaszolj egy fontos kérdésre: valóban megéri kockáztatni?
 • Az idődet vesztegeted

  A szempilla-hosszabbítási eljárás nagyon időigényes. Maga az eljárás körülbelül 2,5 órát vesz igénybe (plusz a kozmetikushoz való út), és 2-3 hetente meg kell ismételni. A mindennapi teendők forgatagában nehéz időt találni gondozására, viszont „a szempillák alól nincs szabadság” sem a munkában, sem otthon.
 • Csak szórod a pénzt

  40 000 Ft havonta, azaz 480 000 Ft évente! Nem jobb lenne ezt a pénzt külföldi útra, új tévére vagy fürdőszoba-felújításra költeni ahelyett, hogy veszélyes kezelésekre pazarolnád?
 • Nagyon sok szabályt kell betartani

  Többek között ügyelned kell arra, hogy ne helyezd az arcod a párnára, mert a műszempillád eldeformálódhat. A megfelelő higiéniára is ügyelni kell, mert a nem megfelelő sminkeltávolítástól irritáció léphet fel, sőt paraziták is megjelenhetnek a szemhéjadban. Naponta fésülnüd kell a szempilláidat is.
 • Fennáll az egészségi állapotod romlásának esélye is!

  Sok stylist használ káros hamisított termékeket a költségek csökkentése és a magasabb bevétel érdekében. Az ilyen hamisítványok leggyakrabban irritálják a szemet, és ennek következtében a látás romlásához vezethetnek. Sőt, még a márkás ragasztók is gyakran allergiás reakciókat váltanak ki: szúrást, fájdalmat, duzzanatot és szempirosodást.

Miért kockáztatnál ennyit, és miért fizetnél érte egy csomó pénzt? Nézd csak, milyen veszélyekkel jár a műszempillák ragasztása. Ez rémisztő!

before

Miért vállalnál ilyen kockázatot… 😱

after

Ha a 15 napos keratinos bioaktivátoros kezelés után EZT érheted el! ❤

Most divat természetesnek lenni

A Danvare Egyetem szociológiai kutatása egyértelműen azt mutatja, hogy az emberek 69%-a (köztük a férfiak 76%-a) nem tartja vonzónak a műszempillát, és szükségtelen beavatkozásként írja le. Ráadásul ma már divat a természetes életmódot és a természetes megjelenést serkenti elő, egyre többen mondják, hogy irtóznak a „műanyag arcoktól”.

Szerintem ma már nincs mit magyarázni azon, hogy jobb a természetes pilláinkat ápolni, mint mesterségesen elcsúfítani az arcodat. Logikus, hogy egy 15 napos intenzív szempillanövelő kezelés jobb megoldás.

A műszempilla-stylistok és az ezzel foglalkozó kozmetikusok dühöngnek, attól félnek, hogy a szempillakezelésem miatt hamarosan elveszítik az állásukat.

Ezen szerintem nincs mit csodálkozni. Hiszen sokáig tanulták a szakmájukat, és óriási pénzeket kaszálnak a műszempilla-ragasztással. Azonban nekik is be kell látniuk, hogy csak felszínesen teszik szebbé a nőket. Valójában kárt okoznak, és nem csak a természetes szempillák elvesztésének teszik ki klienseiket, hanem súlyos szemészeti szövődményeknek is.

Az egészség fontosabb, mint a szépség. Most már nem kell választanod a szemed egészsége és szépsége között. Itt egy természetes módszer, amely garantálja, hogy olyan pilláid legyenek, mintha műszempillát használnál, sőt annál is szebbek, mert 100%-ban természetesek!

„Egyáltalán nem kell sminkelnem magam. Micsoda megkönnyebbülés!!!”

before

Előtte…

after

A 15 napos keratinos bioaktivátor kezelés után

Utáltam a szempillaspirált, de el sem tudtam képzelni nélküle az életem… Akkor is festettem a szempillámat, amikor csak a pékségbe mentem zsemléért. Enélkül úgy éreztem, valami hiányzik, sőt pánikba estem, úgy láttam, hogy akik rám néznek, azt gondolják, csúnya vagyok. 10 év mindennapos festés után arra ébredtem, hogy a pilláim fele már kihullott. A tinta összeragasztotta őket, csúnyán néztek ki. Használtam többféle kondicionálót is, a szempilláim egy kis időre hosszabbak lettek, de nem lettek dúsabbak…

Viszont ennek a készítménynek a 2 hetes használata után a szempilláim százszor szebbek, mint a szempillaspirál használatával, ráadásul a szálak szuperhosszúak és vastagak! Rengeteg időt megspórolok, mert nem kell sminkelnem vagy eltávolítanom a sminket. Magabiztosan merek randevúzni, úgy, mint még soha. Egyszerűen tökéletes!

Terney Malvina29 éves, Kecskemét

Használsz szempillaspirált? Van egy jó és egy rossz hírem…

A szempillaspirál az a kozmetikum, amelyet a nők leggyakrabban vásárolnak szerte a világon. Valóban lehetővé teszi a szempillák kiemelését, de nem képes meghosszabbítani vagy megvastagítani azokat. Ehelyett csúnya csomókat, darabkákat hagy maga után, ráadásul el is kenődhet. Ez nagyon bosszantó!

A szempillaspirál használatának ugyanazok a hátrányai, mint a műszempillák ragasztásának…

szempillák
 • Le kell mosni

  Lemosod a tintát és… a varázslat megtört. Vége a gyönyörű tekintetnek. Ami még rosszabb, a smink eltávolításakor dörzsölnöd kell a szemed, miközben kihúzol egy-két szempillát. Ez a kezelés irritálja a szem körüli érzékeny bőrt és felgyorsítja a ráncok kialakulását…
 • Nem dúsítja a szempillákat

  Éppen ellenkezőleg – összeragasztja őket, amitől még vékonyabbnak tűnnek, és végül póklábszerűek lesznek…
 • Vízzel érintkezve elkenődik

  Nagyon kellemetlen nyaraláskor, a szaunában vagy az uszodában (a vízálló szempillaspirál igazi gyilkos a szempillák számára).

Nem kell többé a szempillaspirál rabszolgájának lenned!

Gondolj csak bele, milyen csodálatos lesz, amikor egyszer s mindenkorra elbúcsúzhatsz a szempillapsiráltól. Ezzel vége az elkenődésnek, a csúnya csomóknak és a ragacsos szempilláknak. Vége a folyamatos festésnek és a sminkeltávolításnak. Nincs égető érzés vagy irritáció a smink eltávolítása után. Ez a szabadság kezdete: gyönyörűen, sőt fenomenálisan nézhetsz ki fürdőzés közben, a szaunában vagy akár sírás közben is (remélhetőleg a boldogságtól fogsz csak sírni!).

before

Miért idegeskednél emiatt…?

after

Ha a 15 napos keratinos bioaktivátoros kezelés után ezt érheted el!

„Idegenek bókokkal illetnek!”

before

Előtte…

after

A 15 napos keratinos bioaktivátor kezelés után

Régen szép szempilláim voltak. Hosszúak és sötétek. Egy ideig. Egy nap belenéztem a tükörbe, és egyszerűen eltűntek. Hormonális problémák miatt elkezdett hullani a hajam. De a szempillám? Istenem! Egy hétig otthon maradtam. Csak pityeregtem, csak úgy folytak a könnyeim a szempillátlan szemhéjamról. Egy barátnőm dörömbölt az ajtómon, de nem voltam képes megmutatkozni még előtte sem. Végül, amikor kinyitottam neki az ajtót, és meglátott, majdnem leesett a lépcsőn. Igen, így volt!

Ő talált rá nekem erre a csodára. Azt mondja nekem: „Johanna, kend be ezzel, rosszabb már nem lehet!”. Végül is miért ne? Elkezdtem használni. Minden nap.

És esküszöm, már néhány nap múlva rövidke szálak jelentek meg. Gondoltam ez is valami. De nem hagytam abba a használatát. 2 hét telt el és… a szempilláim még hosszabbak és sötétebbek, mint voltak. Amikor megrebegtettem őket, szél keletkezett. Persze viccelek, de annyira szépek, hogy idegen nők állítanak meg, és azt kérdezik, hogy műszempillám van-e.

Vágási Johanna, 29 éves, Siófok

Hogyan működik?

Most röviden elmesélem, hogyan működik a keratinos bioaktivátor, és miért ez az egyetlen módszer, amely garantálja a szempillák (vagy a szemöldök) jelentős meghosszabbítását, dúsítását és erősítését.

A szálak természetes építőköve egy keratin nevű fehérje. Ha a szemöldököd vagy a szempilláid vékonyak és gyengék, ez azt jelenti, hogy hiányzik belőlük ez az építőanyag.

A szálakból többféleképpen is eltűnhet a keratin: a szempillafestés, a sminkeltávolítás, a műszempilla használata, fizikai sérülések, UV-sugárzás, helytelen táplálkozás, hormonális zavarok, a szervezet gyengesége, sőt a stressz által is…

Ezen okok miatt kezdhetnek kihullani a legyengült szempillák. A szőrtüsző üres marad, és – ha hiányzik belőle a keratin az új szálak előállításához – elhal. Aztán a szempilláid elvékonyodnak. Amikor belenézel a tükörbe, ideges leszel, hogy nem olyan vastagok és hosszúak a szempilláid, mint szeretnéd…

A drogériákban keratinos kondicionálókat találsz, amelyek a gyönyörű szemkörnyék hamis reményét nyújtják; mindezek csak átverésnek bizonyulnak.

Miért nem működnek azok a keratinos szempilla-kondicionálók, amelyeket a drogériában vásárolhatsz meg?

A drogériákban vásárolható kondicionálók csak egy ideig működnek. Csak kis mértékben tudják felgyorsítani a szempillák növekedését. A világon egyetlen olyan szempilla-kondicionálóban sem található meg az az összetevő, amely feléleszti az elhalt szőrtüszőket és a szempilla megvastagodását okozza. Ezért számít úttörő megoldásnak az általam feltalált keratinos bioaktivátor.

Ha egy drogériában vásárolt kondicionálót kezdesz el használni, beleesel a véget nem érő kezelések sorozatának csapdájába. Pillanatnyi hatást fogsz tapasztalni, de amikor elfogy, a szempilláid elkezdenek hullani. Ez egy gyakori átverési technika a gyártók részéről, akiknek az az érdeke, hogy újabb és újabb csomagért rohangálj a boltba, hogy mindig legyenek ügyfeleik.

Ami még rosszabb, a drogériákban kapható szempilla-kondicionálók egy veszélyes anyagot is tartalmaznak, ez a bimatoproszt. A szemészek arra figyelmeztetnek, hogy a bimatoprosztot tartalmazó termékek használatának legsúlyosabb szövődményei közé tartozik a kötőhártya-gyulladás, a szemhéjszél-gyulladás, a szaruhártya-gyulladás, valamint a látásképesség és a látásélesség csökkenése. A bimatoprosztot tartalmazó kondicionálók gyártói szégyellhetnék magukat, hogy ilyen veszélynek teszik ki a gyanútlan nőket!

„Ez egyszerűen ZSENIÁLIS!”

before

Előtte…

after

A 15 napos keratinos bioaktivátor kezelés után

Butaság, ha az embernek a szempillái miatt vannak komplexusai? Pedig nekem emiatt vannak. Vagyis nem! Várjunk csak! EMIATT VOLTAK! Minden megváltozott, amikor átestem ezen a bioaktivátoros kezelésen. Természetesen ez már nem az első készítmény volt. És bár a többi is részben működött, belefolytak a szemembe, a szemem pedig bepirosodott tőlük. És elég volt, hogy egy kicsit nem használtam őket, és egy hét után kihullottak a kicsit hosszabb szempillák.

Ennek a készítménynek az esetében azonban a kezdetektől fogva jók voltak az eredmények. Nagyon örültem, de féltem, hogy ez is csak rövid ideig hat majd, vagy életem végéig használnom kell majd. Nagyon meglepődtem, amikor végetért a kezelés. Eltelt egy hét – a szempilláim még megvannak. Eltelt a második hét – a szempilláim még mindig gyönyörűek. Pozitívan csalódtam benne. Eltelt egy hónap és SEMMI! A szempilláim még mindig hosszúak, vastagak és sokkal sötétebbek. ZSENIÁLIS!

Tóth Péterné, 43 éves, Miskolc

Ez az egyetlen természetes módja annak, hogy ilyen hosszú, dús és kifejező szempilláid és szemöldököd legyen

Ha a keratinos bioaktivátort használod, 15 perc alatt lenyűgözően szép szempillád és szemöldököd lehet egyszer és mindenkorra, természetes módon, mellékhatások nélkül. Nem adom el semmilyen drogériának. Ezért arra kérlek, óvakodj a hamisítványoktól! Csak ezen az oldalon rendelheted meg az eredeti kezelést.

Egyszerű, és HATÉKONY megoldás: a szempilla növekedésének folyamatos aktiválása

A keratinos bioaktivátor 1 egyszerű hatáselv szerint működik a forrásnál kifejtve működését. Természetesen minden egyes szőrtüszőt „beprogramoz” a megszakítás nélküli keratintermelés érdekében. Ezt a jelenséget „természetes keratinstimulációnak” neveztem.

Csupán 15 napos kezelésre van szükséged ahhoz, hogy egyszer s mindenkorra aktiváld a természetes keratinstimulációt a szőrtüszőkben, és örökké élvezhesd az érzéki pillantás előnyeit.

before

Előtte: üres szőrtüszők, gyenge és rövid szempillák

after

15 nap után: lenyűgözően hosszú, dús, erős és koromfekete szempillák!

Összefoglalva, a természetes keratinstimuláció mélyen és átfogóan működik:

 • helyreállítja a szemhéj vagy a szemöldök szunnyadó vagy elhalt szőrtüszőit – körülbelül 2 nap használat után új és erős szempilláid (vagy szemöldököd) lehet még olyan területeken is, ahol éveken át vékony volt (a piacon kapható egy kondicionáló vagy szérum sem rendelkezik ezzel a tulajdonsággal)
 • rendkívül felgyorsítja a szálak növekedését és minimum 3 mm-rel meghosszabbítja a szempillákat (a rekordtartónak 9 mm-rel is sikerült meghosszabbítania a szempilláit!) – 15 nap elteltével természetes pilláid jobban fognak kinézni, mint a felragasztott műszempillák
 • legalább kétszer olyan dússá és 60%-kal vastagabbá teszi a szálakat – a pilláid és a szemöldököd még dúsabb és kifejezőbb lehet
 • fokozottan gátolja a szemöldök és a szempillák kihullását – szilárdan beágyazza a szálakat a hagymákba, és körülbelül 300%-kal meghosszabbítja a szálak életciklusát
 • intenzíven erősíti és táplálja a szálak szerkezetét – a szemöldök és a szempillák erősek lesznek és ellenállnak majd a kihullásnak, a töredezésnek, a fizikai sérüléseknek és az UV-sugárzásnak
 • besötétíti a szálakat – kifejezővé teszi őket festés, például henna alkalmazása nélkül.

„Havi 40 000 marad a pénztárcámban, mert nem kell kozmetikushoz járnom”

before

Előtte…

after

A 15 napos keratinos bioaktivátor kezelés után

4 éve járok szempilla-hosszabbításra. Szép, de legalább 2 hetente meg kellett ismételni, és ezek nem olcsó dolgok. Így amikor az anyagi helyzetem romlott, és el kellett kezdenem számolgatni a filléreket, már nem telt rá, hogy igénybe vegyem ezt a kezelést.

Sajnos amikor az összes műszempillám kihullott, kiderült, hogy a saját szempilláim siralmas állapotban vannak. Csak kis finom szálak voltak, mint az újszülöttnek. Vártam egy hónapot, majd még egyet. De semmi sem változott. Még a szempillaspirál sem maradt meg rajta. Tragédia.

A buszon pedig a telefonomon böngésztem, rátaláltam egy cikkre, ami erről a keratinos biaktivátorról szólt. Elolvastam és rájöttem, hogy nincs mire várnom. Leszálltam a buszról és megrendeltem a megállóban.

És most a legjobb! 15 nap elteltével a – fontos: SAJÁT – szempilláim gyönyörűek lettek. A barátnőim azt hiszik, hogy még mindig hosszabbításra járok, és hallottam, hogy a hátam mögött összesúgtak, hogy nincs is pénzem, de műszempillára azért költök. Pletykáljanak csak! A lényeg, hogy én tudom az igazat!

Kerekes Szabolcsné Zsuzsanna, 37 éves, Eger

Tudományosan bizonyított hatékonyság

hatékonyság hatékonyság hatékonyság hatékonyság

Világszerte 7 független laboratórium tesztelte a keratinos bioaktivátort a hatékonyság, a biztonság és a minőség szempontjából. Minden tesztet tökéletesen vett, én pedig számos díjat kaptam az elért teljesítményemért, s legfőképpen az év legjobb kozmetológiai felfedezéséért. A kozmetikai iparban ez a díj ugyanolyan rangos, mint a Nobel-díj.

Az alábbiakban megtekintheted a klinikai vizsgálatok grafikonjait:

Hossz
hosszúság

A szempillák hosszának változása a keratinos bioaktivátorral végzett kezelés során
Eredmények 15 nap után: átlagosan 6 mm-rel hosszabbak a szempillák

Sűrűség
hosszúság

A szempillák dússágának változása a keratinos bioaktivátorral végzett kezelés során
Eredmények 15 nap után: átlagosan 2-szer dúsabb szempillák

Vastagság
hosszúság

A szempillák vastagságának változása a keratinos bioaktivátorral végzett kezelés során
Eredmények 15 nap után: átlagosan 60%-kal vastagabb szálak

100%-os garanciát vállal arra, hogy a keratinos bioaktivátorral végzett kezelés:

 • Egyszerű

  Nem kell különleges erőfeszítéseket tenned, sem különleges készségekkel rendelkezned, vagy bonyolult használati útmutatókat olvasgatnod. Hogy a szempillád gyönyörű, a tekinteted pedig varázsló legyen, elég csak naponta egyszer felvinni a keratinos bioaktivátort vékonyan a szempillák mentén. Ha pedig a szemöldököd szeretnéd kihangsúlyozni, akkor vidd fel a szemöldökre is. Egy csomag elegendő a teljes szempilla- és szemöldökkezeléshez.
 • Hatékony

  A keratinos bioaktivátor 10-szer jobb eredményt garantál, mint a világ összes szempilla-kondicionálója együttvéve. Ez ugyanis az egyetlen és az első olyan készítmény a világon, amely egyszer s mindenkorra keratin termelésére „programozza” a hajhagymákat. És ezáltal: hosszú, dús és erős lehet a szempillád – még akkor is, ha a szőrtüszők évek óta szunnyadnak vagy akár el is haltak. A felhasználók 100%-a megerősíti ezt a hatást: ragyogó szempillák már 15 nap után!
 • Biztonságos

  A keratinos bioaktivátor egy 100%-ban természetes kezelés. Nem tartalmaz olyan veszélyes anyagokat, amelyek irritálhatják a szemhéjat vagy a szemet. Ez nagyon fontos. Ennek köszönhetően jól alszol majd, mert nem fizetsz az egészséggel a szépségedért. A készítmény nem csöpög a szembe, biztonságosan alkalmazható még akkor is, ha szembetegségben szenvedsz, látáshibád van, kontaktlencsét hordasz, érzékeny a szemed vagy allergiára hajlamos a bőröd.

„Sajnálom, hogy halogattam a megrendelést”

before

Előtte…

after

A 15 napos keratinos bioaktivátor kezelés után

Ez SZUPER! Nem hiszek a szememnek, amikor tükörbe nézek. Hosszú és dús a szempillám! Mint azoknak a nőknek, akik az interneten sminkelik magukat. Csak ők műszempillát használnak.

Ez a kezelés egy csoda. Nincs min gondolkozni. Egy oldalon láttam egy lányt 2 héttel a használata előtt, majd 2 héttel később. Aztán arra gondoltam, hogy ezeket a képeket valószínűleg összeollózták. Vártam egy-két hetet. De a dolog nem hagyott nyugodni. Egyik este, amikor nem tudtam aludni, azt gondolom: „Jó, kipróbálom…” és megrendeltem.

Bárcsak ne vártam volna meg azt a két hetet. Ezért most, amikor valakinek mondom és megmutatom az előtte-utána fotóimat, mondom is neki, hogy ne várjon, vegye meg. Szerencsére a barátnőim nem olyan makacsak, mint én. Gyorsan rendeltek, és elégedettek az eredménnyel. A szempillám olyan, mint egy modellnek.

Ivanics Zsófia, 35 éves, Vecsés

Lenyűgöző hatás az alsó és felső szempilláikon, valamint a szemöldökön is már 15 nap után

Könnyen alkalmazható

Átfogó hatás (hossz, vastagság, növekedés, megerősítés, védelem)

100%-ban természetes és biztonságos módszer

Hatékonyságát tudományosan is megerősítették

Hatékonyság: egy csomag, a teljes kezelés

getshape

Ajándékozd meg magad azzal szépséggel, amelyet megérdemelsz – és használd ki ezt a nagyszerű akciót!

A keratinos bioaktivártor kezelést GETSHAPE – Beauty Eyes-nak neveztem el. Már holnap az otthonodban is lehet! És ha szereted az akciókat – akkor használd ki! Folytatódik az akció, melynek keretében akár 10100 Ft-tal olcsóbban is megrendelheted a kezelést.

Ne feledd, hogy a keratinos bioaktivátorral végzett kezelésem minőségi, természetességi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Fogyasztói elégedettségi garancia is jár hozzá, így nem kockáztatsz semmit.

Végezetül szeretném elmondani, hogy nagyon örülök, hogy az én segítségemmel 15 nap múlva nem győzöd majd fogadni a bókokat. Csodálatos tekinteted lesz, és nem kell többé sminkelned a szemedet, hogy még ébredés után is gyönyörű legyen. Tudom, mit miről beszélek, mert magam is tapasztalom ezt minden nap. Örülök, hogy neked is megadhatom ezt a csodálatos érzést ❤

Üdvözöllek:
dr. Darvas Gyöngyi

Rendelés leadása

Megrendeled a Getshape BEAUTY EYES-t

Ár: 399 RON189 RON

get shape űrlap